Menu Close

Як зробити однакові сирники

Як вирівняти сирники склянкою?

Щоб сформувати ідеально гладкі та рівні сирнички, потрібно зробити наступне – беремо наші заготовки сирників, пануємо в борошні, накриваємо склянкою або кухлем більшого діаметра. Обертаємо без особливих зусиль, не відриваючи від робочої поверхні або дошки. Довго не потрібно – кілька рухів. Збережена копія

Чому сирники вийшли у мене гумові?

Тісто може потекти, якщо сир буде жирним – 9% та вище. І навпаки – якщо сир буде знежиреним, то сирники можуть вийти «гумовими». Сир не повинен бути надто вологим та зернистим. Інакше до страви доведеться додавати більше борошна чи манної крупи, і вона стане жорсткою.