Цукерки – це один з найпопулярніших ласощів, які не тільки радують око своїми яскравими обгортками, але й подарують незабутній смаковий досвід. І, звичайно ж, особливістю кожної цукерки є її начинка.
Існує кілька видів начинок для цукерок, і кожна з них має унікальне поєднання смакових нот. Одні віддають перевагу цукеркам із фруктовою начинкою – починаючи від класичної апельсинової до екзотичної мангової. Інші люблять цукерки з горіховою начинкою – волоськими горіхами, фундуком, мигдаллю чи кешью. А є ще любителі шоколадних цукерок з карамельною чи ніжною кремовою начинкою.
Не варто забувати і про різноманітність текстур начинок. Вони можуть бути гладкими та кремовими, хрусткими та ситними або мармеладними та соковитими. Все це створює неповторний смаковий букет, який змушує нас знову і знову повертатися до цих солодких частування.
Назва начинки | Опис |
---|---|
Карамель | Солодка та липка начинка, основним інгредієнтом якої є цукор. |
Шоколад | Начинка складається з плавленого шоколаду різних видів: молочного, темного, білого. |
Горіхи | Начинка, в якій використовуються різні сорти горіхів: фісташки, мигдаль, волоський горіх та інші. |
Фрукти | Начинка де використовуються свіжі або сушені фрукти, такі як вишня, смородина, чорниця та інші. |
Конфітюр | Начинка, приготована з плодів з додаванням цукру та пектину. |
Мармелад | М'яка та еластична начинка, що отримується шляхом зварювання фруктового пюре з цукром та пектиною речовиною. |
Начинки цукерок поділяються на алкогольні, ганаші та фруктові пюре. Ганаш готую на основі шоколаду та ароматизованих вершків.Фруктові пюре стабілізую за рахунок натуральних загусників, таких як пектин та агар-агар.
Що можна покласти у цукерки?
ТОП-13 популярних начинок для шоколадних цукерок: склад, історія появи, рецепти
- Праліне Праліне як окремий десерт першим приготував кухар герцога Плессі-Пралін. …
- Суфле …
- Пекан …
- П'ємонтський горіх.
- Мармелад …
- Ганаш …
- Трюфель …
- Марципан
Як називається начинка для цукерок?
praliné) – густа жирна маса з перетертих смажених горіхів та цукру, з можливими додатковими компонентами (кондитерським жиром, какао-олією, ваніліном), з масовою часткою горіхового жиру не менше 10 %. Праліне в основному використовують для начинки цукерок та шоколаду.
Які з цукерок найпопулярніші?
Згідно з опитуванням, найбільш відомими торговими марками цукерок у Росії є "Бабаєвський" (знають 94% опитаних), "Червоний жовтень" (92%), "РотФронт" (90%) та Mars (78%). Також 67% знають бренд «Перемога», 56% – «Слов'янка», 53% – Konti, 52% – «Комунарка».