Menu Close

Як правильно розставляти алкоголь у магазині

Продаж горілки, як і всіх товарів, підпорядковується загальним правилам мерчандайзингу. Ті позиції, які потрібно продати швидше, розміщують лише на рівні очей людини. Пляшки, розставлені по краях відділу будуть найбільш помітними. На верхніх полицях, як правило, мають елітний алкоголь, а на нижніх – дешевий та ходовий.

Як правильно виставляти вино у магазині?

Виставляти вино потрібно виключно по регіонах виробництва чи брендам. Така навігація виявиться максимально зручною та зрозумілою для клієнта. Також важливо забезпечити наявність вказівників із цією інформацією – наприклад, біля пляшок можна розмістити прапорці відповідних країн. Збережена копія

Як правильно продавати алкоголь?

Продаж алкогольної продукції здійснюється лише за наявності ліцензії, виданої у порядку, встановленому законодавством України. Продавець зобов'язаний подати покупцю відповідну інформацію із зазначенням номера ліцензії, терміну її дії та органу, який її видав.