Menu Close

Як правильно маринувати шашлик із майонезом

Як замаринувати м'ясо для шашлику в майонезі?

Приготування

  1. Свинину наріжте порційними шматочками.
  2. Одну цибулину подрібніть у блендері. Другу наріжте кільцями.
  3. Складіть м'ясо з цибулею у миску. Перемішайте спочатку з сіллю та перцем, а потім – з майонезом.
  4. Накрийте миску з шашликом плівкою або кришкою та залиште в холодильнику на 3–4 години або всю ніч.

Збережена копія

Чому не можна маринувати шашлик у майонезі?

Не рекомендується використовувати для маринаду майонез чи кетчуп. Причина – все в тих же консервантах, яких у подібних соусах просто неймовірна кількість. Щоб шашлик був ніжним та приємним на смак, використовуйте для маринаду натуральні продукти.