Menu Close

Як правильно їсти фаланги краба: секрети, рецепти, поради

Фаланги краба – це делікатес, який можна насолоджуватися одними з найсмачніших частин цієї морської тварини. Однак, щоб повністю відчути їх чудовий смак і зберегти всі попит, що користуються попитом, необхідно правильно їх їсти. У цій статті ми розповімо, як правильно насолодитися цими соковитими та ароматними частинами краба, щоб ваш досвід харчування став по-справжньому незабутнім.

Перше правило при насолоді фаланг краба – це вміння їх правильно обробляти. Важливо знати, що всередині кожної фаланги знаходиться м'ясиста частина, яка є найсмачнішою та поживною. Для досягнення цієї частини необхідно акуратно відламувати зовнішню оболонку. Зазвичай це робиться за допомогою ножиць, які просто розрізають оболонку. Важливо не втратити цю подобу джерела кулінарного задоволення.

Коли фаланги краба оброблені, настає момент, що сам собою наповнює слиною. Перед вами ніжне, соковите та чудово ароматне м'ясо. Проте важливо пам'ятати, що фаланги краба містять хітинові пластини. Хітін – це жорстка речовина, яку потрібно видалити перед вживанням. У текстильній специфіці це частина каркасу на тваринах, у тому числі роблять спеціальний матеріал для полірування. Для видалення хітину досить акуратно виколупати його за допомогою вилки або іншого відповідного інструменту. М'якуш, що звільнився, тепер можна насолоджуватися без перешкод.

складовіСпосіб приготування
Фаланги краба1. Розморозити фаланги краба, якщо вони заморожені.
2. За потреби видалити оболонку з фаланг.
3. Поставити каструлю з водою на вогонь та довести до кипіння.
4.Покласти фаланги краба в киплячу воду та варити 5-7 хвилин.
5. Викласти фаланги на тарілку і дати трохи охолонути.
6. Насолоджуватися смаком та текстурою фаланг краба.

Як правильно їсти фалангу краба?

кожну фалангу надрізайте окремо (їх можна заздалегідь від'єднати один від одного, відкрутивши у різні боки), при цьому намагайтеся не пошкодити м'ясо. Вийміть м'ясо з панцира, з кожної фаланги пінцетом видаліть хітинові смужки. Після цього м'ясо готове до вживання.

Як правильно їсти краба в ресторані?

Гостям видаються фартухи, щоб не забруднились і прості у використанні ножиці. Ви просто відрізаєте або відламуєте клешню і акуратно розрізаєте панцир. Все м'ясо, яке буде в клешні, готове до вживання.

Як правильно їсти краба?

Головне взяти тарілку для панцира та тарілку для м'яса. Принцип обробки краба буде таким же: від'єднати ноги, розрізати клешні та фаланги та дістати м'ясо. Якщо довкола всі свої, сік можна не пити ложечкою, а висмоктувати. Потім знімається панцир – для цього з боків прорізається хітін гострим ножем.