Menu Close

Чим корисна куркума куди додавати

з овочами, особливо з кабачком, гарбузом, капустою, картоплею, сочевицею; з крупами – найчастіше її додають у страви на основі рису; з молочними продуктами (молоком, йогуртом, кефіром) завдяки додаванню спеції покращується травлення, знижується вага, т. к.5 лист. 2021 р.

Як використовувати куркуму для харчування?

Вона є універсальною приправою, яку можна додавати до будь-яких страв:

  1. Для приготування каш – куркума є невід'ємним інгредієнтом у приготуванні плову. …
  2. Для приготування м'яса – її можна додавати до будь-якого виду м'яса, особливо куркума ідеально підходить для приготування курки.

Що дає куркума у ​​стравах?

Куркума надає стравам яскравого кольору, відтінює смак овочів, м'яса, птиці та риби.. Її додають у борошно, щоб випічка чи хліб набули пряного аромату, роблять на його основі маринади. Крім того, з нею можна готувати різні напої – зігріваючий чай, тепле молоко і навіть смузі. Збережена копія