Menu Close

Правила підготовки перед гаданням: що потрібно зробити

Ворожіння – це давня практика, яка дозволяє за допомогою певних символів та прийме пророкувати майбутнє. Щоб отримати точний та надійний результат, необхідно правильно підготуватися до ворожіння. У цій статті ми розповімо про кілька важливих кроків, які слід зробити перед початком ворожіння, щоб досягти більш повного та точного передбачення своєї долі.

Першим та найважливішим кроком перед ворожінням є створення атмосфери спокою та концентрації. Для цього необхідно вибрати зручне та безпечне місце для проведення сеансу. Уникайте галасливих і відволікаючих факторів, щоб зосередитися повністю на гаданні та своїх думках.

Другим кроком є ​​очищення та заряджання своєї енергії. Існує безліч способів досягти цього: медитація, читання мантр, ритуали з використанням елементів природи (вогонь, вода, земля). Також можна просто зробити кілька глибоких вдихів та видихів, щоб розслабитися та стати більш уважним до своїх емоцій та інтуїції.

І нарешті, третій крок – вибір способу ворожіння. Існує безліч різних методик ворожіння, і кожна з них підходить для певного типу питань чи ситуацій. Деякі з популярних способів – ворожіння на картах Таро, ворожіння на рунах, ворожіння на кавовій гущі. Виберіть метод, який вам найближчий і дозволяє найкраще висловити вашу інтуїцію та внутрішню мудрість.

Важливо пам'ятати, що ворожіння – це лише інструмент отримання інформації про майбутнє. Результати ворожіння не є абсолютною істиною і можуть змінитися в залежності від вашої поведінки та прийнятих рішень.Спираючись на передбачення, будьте завжди відповідальними та дійте на основі власної інтуїції та усвідомлених виборів.

Що потрібно зробити перед ворожінням
1. Поставити ціль для ворожіння
2. Підготувати місце для ворожіння
3. Зібрати всі необхідні предмети
4. Очистити розум і тіло від негативних енергій
5. Засвітити свічки або лампи
6. Приготувати воду або рослинні декокти
7. Встановити зв'язок із вищими силами
8. Сфокусуватися на своєму питанні чи проблемі
9. Провести ворожіння згідно з обраною методикою
10. Прийняти та проаналізувати отримані відповіді
11. Закрити ворожіння і дякувати найвищим силам

Перед Початком ворожіння розішліть спеціальну скатертину для цього або хоча б приберіть на столі. Сконцентруйтеся на своєму диханні. Перетягніть колоду, щоб звільнити її від енергії минулих сеансів. Уточніть питання, яке ви бажаєте адресувати картам.

Що потрібно зробити перед тим як ворожити на Таро?

Перед ворожінням потрібно вимовити чітким голосом запит або намір, а потім сконцентруватися на цьому питанні та ретельно перемішати карти. Після цього відповідно до прийнятої схеми витягніть аркани з колоди. Розкладайте їх на столі вгору сорочкою.

Чого не можна робити при гаданні на картах Таро?

Коли не можна гадати

  • Нагадані нещастя починають збуватися, і в цьому звинувачують саме карти. …
  • Повний місяць ворожити не можна Доведено, що відливи та припливи морів та океанів пов'язані з впливом Місяця. …
  • Не можна гадати у церковні свята та пост …
  • Не можна гадати кожен день …
  • Не можна давати карти дітям

Які можуть бути наслідки від ворожіння на Таро?

У чому полягає небезпека

  • При частому ворожіння розвивається залежність, людина і дня прожити не може без підказки карток. …
  • Людина перестає собі довіряти, своїм відчуттям, вона постійно потребує того, щоб її спрямовували карти.
  • Якщо аркани Таро тлумачаться неправильно, то ворожить може зробити неправильні кроки.