Menu Close

Що включає інші елементи в пам'яті телефону Xiaomi

Сьогодні смартфони є невід'ємною частиною нашого життя. Ми використовуємо їх для спілкування, роботи, розваг та зберігання великої кількості інформації. Всі ці дані зберігаються у пам'яті телефону, яка ділиться на кілька різних розділів.

Однією з основних розділів пам'яті є оперативна пам'ять (ОЗУ). Вона використовується для виконання поточних операцій та запуску програм. Чим більше оперативної пам'яті у смартфоні, тим швидше і плавніше він працює.

Для зберігання всіх наших файлів – фотографій, відео, музики та документів – служить внутрішня пам'ять. Вона поділена на дві частини – внутрішня пам'ять пристрою та системна пам'ять. Внутрішня пам'ять призначена для встановлення програм та зберігання особистих даних, а системна пам'ять містить операційну систему та системні файли.

Крім того, багато моделей телефонів Xiaomi підтримують використання зовнішньої пам'яті, як-от microSD-карти. Вони дозволяють розширити внутрішню пам'ять до кількох десятків, інколи ж і сотень гігабайт. Це дуже зручно, якщо у вас багато файлів, і ви не хочете завантажувати внутрішню пам'ять смартфона.

КатегоріяВміст
Системні файлиОпераційна система MIUI
ПрограмиВбудовані програми Xiaomi (Камера, Музика, Галерея і т.д.)
Особисті даніКонтакти, Повідомлення, Календар і т.д.
МедіафайлиФотографії, Відео, Музика
Завантажені файлиЗавантажені файли з Інтернету
Інші даніКеш програм, Резервні копії, Інші системні файли

Папка "іншемістить масу системного сміття, яке накопичується при встановленні та видаленні програм, а також у процесі їх роботи.Часто туди потрапляє різноманітний кеш, мініатюри галерей для швидшого відображення фото та сотні різноманітних файлів, визначених системою, як інше.28 січ. 2022 р.

Як очистити інше у пам'яті телефону Xiaomi?

1:28Рекомендований кліп · 56 сек.Як видалити інше на Xiaomi | Чистимо інші файли MIUI 12.5 Початок рекомендованого кліпуКінець рекомендованого кліпу

Що в розділі Інше у пам'яті телефону?

Це: файли, які використовуються для роботи програм. Після завантаження програм формуються супутні дані – саме вони є вмістом цього розділу. Також кеш програм, системний кеш різні часові файли, інсталяційні пакети та інші дані, які Android не може визначити в ту чи іншу групу.

Як очистити пам'ять телефону в іншому розділі?

Як очистити вміст папки «інше" в системі Android

  1. Відкрийте системні установки.
  2. Перейдіть до Програми та оповіщення > Показати всі програми.
  3. Тут міститься список встановлених на пристрої програм. …
  4. На сторінці, що відкрилася, натисніть на посилання «Сховище і кеш» і на команду «Очистити кеш».

Що таке інше у сховищі Сяомі?

До категорії «Інше» Xiaomi відносить безліч файлів. Це різні архіви, компоненти операційної системи, дистрибутиви у форматі APK, дані месенджерів, текстові документи та ін.