Menu Close

Чим відрізняється крем бустер від крему для обличчя: різниця та призначення

У пошуках ідеального догляду за шкірою обличчя ми часто зустрічаємося з різними видами косметичних засобів. Однак не завжди зрозуміло, чим відрізняється один засіб від іншого і який вибрати.

Одним із таких неоднозначних варіантів є порівняння крему бустера та звичайного крему для обличчя. Обидва засоби призначені для догляду за шкірою, але мають свої специфічні функції та застосування.

Крем бустер – це просунута версія звичайного крему для обличчя, збагачена спеціальними активними компонентами. Він має більш концентровану формулу і призначений для інтенсивного зволоження та живлення шкіри. Крем-бустер може містити високу концентрацію вітамінів, антиоксидантів та інших активних речовин, які здатні покращити стан шкіри та боротися з віковими змінами.

Чим відрізняється крем бустер від крему для обличчя
Крем бустерКрем для обличчя
Є додатковим продуктомЄ основним продуктом
Застосовується перед основним кремомЗастосовується безпосередньо на шкіру
Посилює дію основного кремуПризначений для зволоження, живлення та догляду за шкірою
Містить концентровані активні інгредієнтиМістить широкий спектр активних інгредієнтів
Рекомендований для використання як підсилювач догляду за шкіроюРекомендований для щоденного догляду за шкірою

Бустер, як і крем, здатний утримувати вологу в шкірі, але при цьому має більш невагому текстуру. А якщо порівняти з сироваткою, то бустер здатний проникати в глибші шари шкіри, містить більш високу концентрацію діючих компонентів, а також його можна використовувати як самостійний засіб.15 січ. 2020 р.

Чим відрізняється крем бустер від крему?

Різниця лише в тому, що на відміну від сироватки бустер проникає трохи глибше, може використовуватися як самостійний продукт та має більш високу концентрацію активних інгредієнтів. Як і крем, бустер для обличчя містить ліпідну фазу (утримує вологу в шкірі), але в нього більш невагома текстура.

Коли використовувати бустер для обличчя?

Зазвичай бустер наносять перед доглядовими засобами, такими як сироватка та крем. Його також можна додавати в щоденний крем, маски та інші доглядові засоби. Власницям жирної шкіри бустером можна користуватися як самостійним засобом. У спекотні дні застосування одного бустера буде цілком достатньо.

Навіщо потрібен крем бустер?

Основне завдання бустера посилювати дію засобів, які ви наносите після нього (лосьйон, сироватка, крем). А ще він допомагає активним речовинам проникати глибше у шкіру.

Як часто користуватись бустером для обличчя?

Як використовувати бустер для обличчя? Застосування бустерів суворо обмежене. Як і будь-яка інша «сильна» косметика, вона не потребує регулярного використання. Тому наносити підсилювач потрібно кілька днів або тижнів (залежно від стану та бажаного ефекту), після чого давати відпочинок.